• No.96 Zhenban Road, Wuyang villiage, Lijia town, Wujin District, Changzhou city, Jiangsu province, China 213176
  • (86)13961406388
  • aoyuan@czayfj.com

Changzhou Aoyuan Textile Machinery CO., Ltd.didegaké ing 1997, Dumunung ing sisih kidul Jiangsu Changzhou.Wiwit diwiwiti, kanthi terus-terusan nguatake konstruksi tim riset lan pangembangan lan nambah investasi modal, nggawe fasilitas hardware perusahaan, titik wiwitan sing dhuwur, biaya standar sing dhuwur, nguatake manajemen internal, perusahaan wis berkembang dadi riset ilmiah, pangembangan, dein, panggunaan ing integrasi. perusahaan entitas ilmu pengetahuan lan teknologi.